Invitatii si accesorii pentru evenimente

PERSONALIZATE & REALIZATE MANUAL
Suntem un atelier de design si creatie format dintr-un grup de oameni pasionati, plini de idei si entuziasm. Vrem sa oferim invitatia perfecta, personalizata in stilul fiecarui cuplu si potrivit temei viitorului eveniment.
Ne place sa exploram idei si tehnici noi si acceptam orice provocare – “Suntem ucenici intr-un atelier unde nimeni nu devine niciodata maestru“ (E. Hemingway)
Va invitam sa aruncati o privire in jur.
CE FACEM?

INVITATII PERSONALIZATE PENTRU NUNTA
Va invitam sa consultati modelele noastre. Invitatiile pot fi personalizate pentru fiecare cuplu, sau putem crea ceva unic. Orice nou proiect este plin de posibilitati si abordam munca noastra ca o forma de arta. Fiecare invitatie spune o poveste si marcheaza un moment in timp. Urmarim perfectiunea, ascultam si colaboram. Nici un detaliu nu este prea mic pentru a fi observat si imbunatatit.
INVITATII PERSONALIZATE PENTRU BOTEZ
Botezul copilului reprezinta o etapa importanta in viata parintilor si, ca atare, aveti nevoie de invitatia perfecta pentru a anunta prietenii si familia. Va invitam sa consultati modelele noastre de invitatii ce pot fi personalizate pentru fiecare copil, sau putem crea ceva unic, in tema evenimentului.
INVITATII ELECTRONICE PERSONALIZATE
Eleganta, gratie si … tehnologie. Invitatii electronice pentru nunta, botez si diferite evenimente ce pot fi trimise prin WhatsApp, Facebook sau Email. Invitatiile standard au 3 pagini diferite, meniu, buton de adauga in calendar, formular de confirmari, numere de telefon apelabile, integrare Waze si Google Maps pentru locatii. Fara efort si memorabile.
ACCESORII PERSONALIZATE PENTRU EVENIMENTE
Meniuri, place card-uri, numere de masa, etichete pentru marturii, accesorii pentru candy bar, toppere pentru tort, litere volumetrice, ghirlande nume
FOLLOW US ON INSTAGRAM
Please check your Instagram username.
Please enter an Instagram User.